Beautiful Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

For everything ^^

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Гласувайте за нас
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
Съобщение
Форума е нов! Моля, като се регистрирате, да влизате често. ЩЕ се добавят още теми! Мм и набираме модератори!
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Top posters
sweet_bitch
New Moon / Новолуние (2009) Vote_lcapNew Moon / Новолуние (2009) Voting_barNew Moon / Новолуние (2009) Vote_rcap 
Dirty Little Liar.
New Moon / Новолуние (2009) Vote_lcapNew Moon / Новолуние (2009) Voting_barNew Moon / Новолуние (2009) Vote_rcap 
~PaDnAл AнGeL~
my inspiration.
Lady_Mims
_eLi_
rozaLie
queen_m
Sunshine_Girl
gabolinno
Приятели на форума

New Moon / Новолуние (2009)

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Dirty Little Liar.
Admin
Admin
Dirty Little Liar.

Брой мнения : 129

New Moon / Новолуние (2009) Empty
ПисанеЗаглавие: New Moon / Новолуние (2009)   New Moon / Новолуние (2009) EmptyПон Юли 05, 2010 7:32 am

New Moon / Новолуние (2009) New-Moon-poster

## Режисьор : Крис Вайц

## В ролите : Мелиса Росенберг , Тейлър Лаутнър , Елизабет Рийсър , Ники Рийд , Били Бърк , Дакота Фанинг , Ашли Грийн , Робърт Патинсън , Кристен Стюарт

## Държава : САЩ

## Аудио : Английско

## Година : 2009

## Времетраене : 121 минути

Изтегли филма от Zamunda.net

## Резюме : Във втората част от феноменално успешната поредица TWILIGHT на Stephenie Meyer, любовната история между човек и вампир се извисява още повече, когато BELLA SWAN (Kristen Stewart) се гмурка още по-дълбоко сред мистериите на свръхестествения свят, от който копнее да стане част, само за да се намери сред още по-големи опасности от преди.След злочестото парти за 18-тия рожден ден на Bella, EDWARD CULLEN (Robert Pattinson) и неговото семейство напускат Forks, Washington, в опит да я предпазят от присъщите заплахи на техния свят. Съкрушената Bella преминава през годината си в гимназията скована от мъка и сама, тя открива, че образът на Edward е пред нея всеки път, когато се излага на опасност. Нейното желание да бъде с него на всяка цена я отвежда до това да поема все по-големи и големи рискове.С помощта на приятеля си от детството JACOB BLACK (Taylor Lautner), Bella възстановява стар мотоциклет, който я отвежда сред приключенията й. Замръзналото сърце на Bella се стопля от новата връзка с Jacob, част от мистериозното племе на Куилетите, който също има своя свръхестествена тайна.Когато съдбата среща Bella лице в лице със стар познайник, желаещ отмъщение, само намесата на глутница от огромни вълци я спасява от зловещата участ, а тази среща показва плашещо ясно, че Bella все още е в смъртна опасност. В битка с времето Bella научава тайната на Куилетите и истинският мотив за заминаването на Edward. Тя е на прага на потенциално опасна среща с нейния любим, която е много различна от тази, за която тя се е надявала. С повече от страстта, екшъна и съспенса, който направиха TWILIGHT световен феномен, THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON е пленяващото продължение на хита от боксофисите.

Тук коментирайте филма.

Върнете се в началото Go down
https://beautiful-zone.forummotion.com
sweet_bitch
Модератор
Модератор
sweet_bitch

Брой мнения : 164
Местожителство : Heavens

New Moon / Новолуние (2009) Empty
ПисанеЗаглавие: Re: New Moon / Новолуние (2009)   New Moon / Новолуние (2009) EmptyПон Юли 05, 2010 10:43 am

Пълен боклук. С уважение към здрачохолиците. Преди и аз обожавах поредицата,, но изведнъж всички луднаха по нея и на мен ми писна.
Та.. за Новолуние ще кажа само това: Когато отидох да го гледам на кино за първи път, супер развълнувана и надъхана - толкова време съм го чакала тоя филм, все пак - и докато го гледах.. shok В най-драматичните моменти цялата зала избухваше в смях. Мисля, че това е достатъчно красноречиво.
Любимият ми момент е когато във видението на Алис Бела беше вампир и изпреварваше Едуард. Тогава приличаха точно на (както бях прочела някъде) модели от реклама за шампоан.. rofl
Върнете се в началото Go down

New Moon / Новолуние (2009)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» The Fourth Kind / Четвъртият вид (2009)

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Beautiful Zone  :: Разни :: Филми и Сериали :: Филми :: Вампирски-
Идете на: